General

COSTA DEL SOL – SPANIA

Program Social 2018

 

Perioada : 18.01. – 21.06.2018

Tarif Inscrieri Timpurii ( primii 4 turisti inscrisi )

Program 8 zile : de la 350 euro/ persoana ( in functie de data plecarii )

Program 15 zile : de la 600 euro/ persoana ( in functie de data plecarii )

Costa del Sol -Coasta Soarelui este o regiune formată din orase de coastă si comunităti din partea de vest a Malaga in sudul Spaniei, in comunitatea autonomă Andaluzia. Initial formată din asezări pescăresti linistite, regiunea a fost transformată radical in ultima parte a secolului al XX-lea intr-o destinatie turistică de renume mondial, cu o aglomerare urbană aproape continuă de asezări si statiuni pe toată lungimea coastei. E formată din zona aflată la vest de orasul Malaga si la est de granita cu provincia Cadiz, de-a lungul coastei Mediteranei. Include orasele Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcantara, Velez-Malaga, Nerja, Torrox, Puerto Banus si Estepona.Formată initial din sate pescăresti, zona a intrat in circuitul turistic international odată cu anii 1950, devenind o destinatie populară. Zona este puternic urbanizată, cu un cordon aproape continuu de clădiri de-a lungul coastei. Stilurile arhitecturale sunt un amestec de vile albe, joase (Pueblos Blancos), si clădiri foarte inalte, mai ales in statiunile turistice. 

HOTEL LAS PALMERAS 4*-Fuengirola 
Cu vedere spre Portul Fuengirola,Hotel Las Palmeras este situat la 200 de metri de plajă. Acesta oferă o sală de gimnastică, teren de tenis, piscină in aer liber cu vedere la port şi camere cu un balcon privat. 
Cu aer condiţionat, camerele de la Hotelul Las Palmeras au pardoseli cu gresie şi sunt dotate cu un seif, un minibar şi un birou. Baia privată include un uscător de păr. Centrul comercial Mercacentro este la 200 de metri de Hotel Las Pameras, iar şoseaua de centură Fuengirola este la 15 minute de mers pe jos. 

Servicii incluse : 

  • bilet de avion cursa directa low cost Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
  • 1 bagaj de cala max 32 kg/ persoana;
  • 1 bagaj de mana max 10 kg/ persoana;
  • transfer shuttle bus aeroport – hotel – aeroport;
  • 7/14 nopti cazare la Hotel Las Palmeras 4*/similar in Fuengirola;
  • pensiune completa cu bauturi incluse (  250 ml vin si 250 ml apa  )

Nu sunt incluse : taxe de aeroport cca 100 EUR / persoana; – servicii de catering (mancare si bautura de orice fel) in timpul zborului la oricare din companiile aeriene lowcost: Wizzair, Blueair, Ryanair, etc. – excursii optionale (Sevilla, Gibraltar, Granada etc) ; – taxa turistica locala se va plati de catre toti turisii care au peste varsta de 16 ani direct la receptia hotelului 1 euro/persoana/zi, – asigurarea storno sau asigurare medicala optionale, recomandate de agentie ; – intrarile la obiectivele turistice; – alte servicii necuprinse la Servicii incluse.

 

Pentru rezervari, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta destinație turistica.