Număr de contact 0244 374 373

CIRCUIT ANTALYA  – tarif de le 4 euro/persoana + taxe aeroport

ULTIMELE LOCURI !

 

Ziua 1: Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel. Veți înnopta în regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru următoarele trei nopţi.

Ziua 2: Cocktail de bun venit & tur de statiune

Veţi avea parte de un cocktail de bun venit, unde veţi primi toate informaţiile necesare cu privire la excursie. Apoi veţi face un tur al împrejurimilor. Veţi avea timp liber sau puteţi opta pentru o excursie opţională.

Ziua 3: Antalya – Shopping

După micul dejun veţi face un tur al orașului Antalya.Veși avea timp liber la dispoziţie pentru a face cumpărături. Pe perioada vizitei veţi avea ocazia să mergeţi la o fabrică de bijuterii și la o fabrică de produse din piele. Frumoasa excursie se va termina cu vizita la cascada Karpulkazdiran.

Efes

Ziua 4: Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

 

Ziua 5: Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum vețivizitaunatelierdețesutcovoare,unde vețicunoașteîntregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta în regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru următoarele trei nopţi.

Ziua 6: Timp liber sau excursie opţională

După micul dejun vă puteţi bucura de soare, mare și atracţiile oferite de hotel sau puteţi participa la una dintre excursiile opţionale propuse de ghid.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opţională

După micul dejun vă puteţi bucura de soare, mare și atracţiile oferite de hotel sau puteţi participa la una dintre excursiile opţionale propuse de ghid.

Ziua 8: Zborul de întoarcere

Autocarul va va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

 

Important: Pentru aceasta calatorie este absolute necesar pasaportul, care trebuiesă fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.

 

DURATA CIRCUITULUI: 8 zile / 7 nopti

 

Servicii incluse:

  • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Ghid vorbitor de limba romana
  • Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
  • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
  • Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 115 €/pers

Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 99 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

 

DATE DE PLECARE PRET (euro) TAXE AEROPORT (euro)
16.10.2019 sold out 115
23.10.2019 sold out 115
30.10.2019 sold out 115
01.11.2019 54 115
13.10.2019 sold out 115
22.11.2019 34 115
27.11.2019 sold out 115
06.12.2019 4 115

 

© 2019 Teron Interur