Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Număr de contact 0244 374 373

Tarife de la 999 euro/persoana + taxe aeroport

Date de plecare : 12.03.2020; 13.08.2020; 12.11.2020

Ziua 1: Zbor căte Shanghai

Zbor către China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriană de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai

Sosire în Shaghai și întâlnire cu ghidul local la aeroport, transfer la hotel. Veți înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 3: Shanghai

Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz): Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist în nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar  a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Vizitarea Grădinii Yu, situată în centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. După amiază puteţi vizita Concesiunea Franceză din Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 4: Shanghai

Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz): Vizită la orașul pe apă. Situat într-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apă binecunoscut în întreaga ţară. Având și un al doilea nume – Veneţia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punti delicate, de diferite forme  și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul râurilor, micile râuri umbrite de sălcii și curţile caselor specifice atrag toţi turiștii către o lume  cu  totul nouă, plină de antichitate agrement și liniște. Întoarcere la Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 5: Shanghai – Yichang

Transfer catre gara si îmbarcare într-un tren de mare viteza spre Yichang. (aprox. 8 h, Trenul este echipat cu un car ce ofera mâncare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei). Sosire în Yichang si întâlnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si îmbarcare la bordul unui vas de croazieră dupa amiaza. 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord. Croazieră scenică – Canionul Xiling, prânzul la bord, excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, trecere pe lângă ecluza barajului. Veți lua cina la bord.

Ziua 7: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord, veți trece pe lângă canionul Wu, iar apoi veţi participa la o excursie de neuitat pe malul râului Shennong. Vă veți întoarce la bord pentru a lua prânzul. Aveți ocazia să vedeți canionul Qutang. Cină la bord.

Ziua 8: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord. Excursie la mal către Shi Baozhai. Prânzul și cina la bord.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an

Sosire în Chongqing și întâlnire cu ghidul local la dig. Transfer către gară și îmbarcare în tren către Xi’an cu cușetă. Sosire în Xi’an și întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veți înnopta în hotelul Tianyi Commercial Xi’an 4* sau similar.

Ziua 10: Xi’an

Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz). După micul dejun transfer către Armata de Teracotă care conţine mai mult de 6000 de sculpturi în mărime naturală de teracotă ale soldaţilor și cailor într-o ipostază de luptă și arată minunata artă a sculpturii din acea vreme. Oprire pentru fotografii la Zidul Orașului. Transfer către gară și apoi călătorie cu trenul de noapte către Xi’an în cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosire în Beijing

Sosire în Beijing și întâlnire cu ghidul local la gară. Transfer la hotel pentru mic dejun. Vizită la palatul de vară. Palatul de vară este cea mai bine conservată și cea mai mare grădină din China. Cele două elemente principale ale grădinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Veți fi cazați la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing

Toată ziua liberă cu posbilitatea unei excursii opţionale la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia (fără prânz). Transfer către Marele Zid (secţiunea Juyongguan), ce a fost construit între anii 770 – 475 î. Hr.. urcând pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevărat uimitor. Acesta urcă de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile și turnurile de veghe sunt înalte și abrupte, în anumite locuri, și oferă o priveliște superbă peste dealuri. Întoarcere în centrul orașului și transfer către Parcul Olympia și oprire pentru fotografii la Stadionul Naţional din Beijing. (Cuibul de pasăre). Program opţional de seară: Cină cu raţă la cuptor. Noaptea la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing

Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz) Transfer la Orașul Interzis. Vizită la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de împăraţi ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Vizită la Templul Raiului.  Sala de Rugăciune pentru Recolte Bune este considerată un punct de reper al orașului Beijing. Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere către casă.

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere si obtinerea vizei in prealabil.

 

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare la hoteluri de 4*
 • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
 • Croazieră pe râul Yangtze 4 nopți cu mic dejun, prânz și cină
 • Excursii conform program

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 450 €/pers

Pachet excursii opționale: 199 €/pers. (opțional):

 • Grădina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
 • Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
 • Terracotta Army, oprire pentru poze la zidul Orașului (Xi’an)
 • Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
 • Orașul Interzis, Templul Raiului (Peking)

Pachet cină x 5 la hotel (zilele 2-4, 11 și 13) + rață pekineză: 149 €/pers.

Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)

Bacșiș obligatoriu echipaj croazieră: 150 RMB/persoana (se achită la fața locului)

Suprataxă pentru camera single: 399 €/pers.

Copii sub 12 ani: reducere 100 Euro

DATE DE PLECARE

Date de plecare Tarif (euro/pers)
12.03.2020 999 euro
13.08.2020 1099 euro
12.11.2020 1049 euro

 

© 2019 Teron Interur