Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Număr de contact 0244 374 373

Circuit Iordania -Wadi Mujib (3 nopti- 4 zile)

Plecare in fiecare Sambata  din 11 MAI 2019- solicitati disponibilitatea

Ziua 1  QAIA – Amman

Sosire la aeroportul QAI Amman, întâlnire cu un reprezentantul nostru, proceduri vamale, transfer la hotel, Cina și cazare

Ziua 2 Amman – Wadi Mujib

Dupa micul dejun ne indreptam spre Wadi Mijib.  Canyoning este modalitatea perfectă pentru căutătorii de adrenalina pentru a experimenta provocările și frumusețea celor mai bune și mai spectaculoase canioane ale Iordaniei. Explorați cheile ascunse, rappelul si săriți in cascadele de apă. Aventurierii vor face drumeții, se vor straduii, și vor înota prin canicurile de gresie uluitoare ale lui Wadi Mujib.Grad: ușor în funcție de sezon.
Timp: 2 – 3 ore, Ora de începere: 10:00 a.m. Intoarcere la Amman (optional Jerash ) si facem un city tour panoramic al Capitalei Regatului Hashemit al Iordaniei, cina si cazare.

Ziua 3 Amman Wadi Mujib

Dupa micul dejun ne indreptam spre Wadi Mijib sa incepem o noua aventura, traseul pornește de la Centrul de vizitare lângă Podul Mujib, unde veți merge pe pasarela consola peste baraj și veți urmări cursul râului dintre stâncile înalte de gresie până la baza unei cascade mari. În funcție de nivelul de precipitații sezoniere, cheile pot conține piscine destul de adânci pentru înot. Aceasta este o plimbare ideală pentru a va bucura de apă rece și umbra, mai ales în căldura de vară. (Optional Marea Moarta) intoarcere la Amman cina si cazare. Grad: moderat până la dificil. Timp: 4 ore. Timpul de începere: 10:00 a.m.

Ziua 4 Amman QAIA

Mic dejun, c/out injurul orei 12:00 timp liber pentru cumparaturi si transfer la aeroport

 

Tarif  298 euro/pers + taxele de aeroport 65 Eur

Plecare in fiecare Sambata  din 11 MAI 2019

Servicii incluse:

*Bilete de avion Bucuresti Amman Bucuresti, *Cazare 3 nopti cu demipensiune Amman 4*, *Transferuri, *Instructor ghid in Wadi Mujib, *Echipament de protectie si vesta de salvare, *bagaj de mana mica, *Viza gratuita.

Servicii neincluse:

*Bagaj de cala ~25 eur/sens (optional), *Taxa Aeroport 65 Euro, *Asigurarea medicala

Grupurile sunt de 6, 8, 10, 12, 14, 16 persoane

© 2013 - 2019 ThemeEnergy.com