General

CIRCUIT ÎN ȚARA SFÂNTĂ

de la 499 euro/ persoana

 

Servicii incluse

  • zbor Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
  • taxe de aeroport;
  • autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului;
  • cate un bagaj de cala de 32 kg si un bagaj de mana de 10 kg/ persoana;
  • 5 nopti cazare cu demipensiune in camera dubla la hotel de 4*;
  • asistenta turistica in limba romana.

Servicii neincluse : excursii optionale si intrari la obiective turistice.

Excursii optionale, neincluse in tarif :

  • raul Iordan si Marea Moarta : 40 euro/ persoana
  • Tiberias – Marea Galileei – Capernaum – Nazareth : 50 euro/ persoana

 

DATA PLECARE

CAMERA

TARIF / PERS.

05.09.2017

Camera Dubla

499€

12.10.2017

529€

19.10.2017

529€

26.10.2017

529€

05.09.2017

Camera single

639€

12.10.2017

659€

19.10.2017

659€

26.10.2017

659€

 

Programul este detaliat mai jos, la sectiunea „program „.

Program

Ziua 1 : Bucuresti - Tel Aviv - Betleem.

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Tel Aviv. Transfer la hotel in Betleem pentru cina si cazare.

Ziua 2 : Ierusalim.

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire la Muntele Maslinilor pentru priveliste asupra Ierusalimului si rugaciune. Vizita la Capela Inaltarea Domnului si la Manastirea Tatal Nostru, construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru. Plimbare pe Drumul Crucii. Vizita la Cetatea Flevit, Gradina Ghetsimani, Biserica Agoniei si Mormantul Maicii Domnului. Vizita la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf Stefan, Biserica Sf Ana si Scaldatoarea Betezda. Plimbare prin Via Dolorosa spre Golgota. Se viziteaza Mormantul Sfant si Biserica Sf Stefan. Cina la hotel.

Ziua 3 : Betleem.

Mic dejun. Se viziteaza Betleem, locul unde Ingerul a anuntat nasterea lui Iisus, ieslea, grota Sf Ieronim, Biserica Sf Caterina si participare la Liturghie. Drumul continua de a lungul zidului Orasului Vechi spre Muntele Sion, unde se viziteaza camera in care Iisus a luat ultima cina. Cina la Hotel.

Ziua 4 : Raul Iordan si Marea Moarta.

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Palatul de iarna al lui Irod, la Iordan in locul Botezului lui Iisus, Manastirea Carantania si Muntele Ispitirii. Vizita la Qumran si Marea Moarta. Cina la Hotel.

Ziua 5 : Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala cu autocarul catre Tiberias, imbarcare pe vapor si croaziera pe Marea Galileei. Traseul continua catre Capernaum, locul unde a stat Iisus dupa ce a parasit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus tinea predici. Dupa amiaza, vizita la Nazareth, la Bazilica Vestirii. Cina la hotel.

Ziua 6 : En Kerem - Jaffa - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre En Kerem, locul de nastere al lui Ioan Botezatorul. Deplasare catre Jaffa, unde se organizeaza un tur la orasului. Transfer la aeroport in Tel Aviv, pentru check in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Karpaten