General

CIRCUIT LONDRA 2018

Palate si Castele – grup organizat

 

Perioada : 26.08 – 30.08.2018

Tarif Inscrieri Timpurii : 575 euro/ persoana + taxe ( primii 6 turisti inscrisi )

Tarif standard : 675 euro/ persoana + taxe

Servicii incluse :

  • bilet avion cursa Blue Air Bucuresti – Londra – Bucuresti;
  • 1 bagaj de mana max 10 kg/ pers;
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • 4 nopti cazare la hotel 3* situat in centrul Londrei ;
  • 4 mic dejunuri continental;
  • tur panoramic Londra;
  • asistenta turistica ( ghid roman ).

Orar de zbor :

Bucuresti – Londra 08:25 – 09:50

Londra – Bucuresti 18:10- 23:20

Nu sunt incluse : taxe de aeroport 100 euro/persoana; – asigurare medicala si asigurare storno, recomandate de catre agentie; – excursii optionale la Greenwich si Windsor, – transportul public, – intrarile la obiectivele turistice din program, – taxe locale, – orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

Programul este detaliat mai jos, la sectiunea „Program”.

 

Pentru rezervari, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro

Program

Ziua I: 26.08.2018 Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei. Plecare din Bucuresti 08.25, sosire Londra-Luton: 09.50. Tur de oras panoramic cu opriri si vizite 3 ore. Transfer la hotel. Vizita Londra: Parlamentul – cu celebrul Big Ben si Victoria Tower, Westminster Abbey, Westminster Bridge, Whitehall Street: Horse Guards, Downing Street (pe care se afla resedinta Premierului Marii Britanii), Piccadilly Circus – statuia lui Eros si superba fantana Caii lui Hellios. Cazare Londra, Hotel 3* situat central in Londra.

Ziua II: 27.08.2018 Mic dejun. Vizita Londra: Palatul Buckingham – resedinta regala stabilita de regina Victoria din 1837 – cu memorialul Reginei Victoria, Turnul Londrei de secol XI – loc de tortura si executie, construit de William Cuceritorul normand si locul in care se pastreaza bijuteriile Coroanei Britanice, Tower’s Bridge de secol XIX, shopping. Optional Greenwich cu transportul public (contracost), unde se afla Meridianul 0, Muzeul Maritim. Croaziera pe Tamisa (contracost) de la Greenwich la Parlamentul Westminter ne dezvaluie Londra istorica si contemporana, asa cum s-a dezvoltat pe fluviu. Cazare Londra, Hotel 3* situat central in Londra.

Ziua III: 28.08.2018 Mic dejun. Optional vizita la Castelul Windsor – cea mai veche resedinta regala din lume folosita de peste 900 de ani. Cazare Londra, Hotel 3* situat central in Londra.

Ziua IV: 29.08.2018 Mic dejun. Vizita Londra: Madame Tussaud – primul muzeu al figurilor de ceara din lume; Trafalgar Square, zona cu teatre, restaurante si cluburi de noapte – centru de divertisment, cu National Gallery – Muzeul de Arta cu peste 2300 picturi, ne incanta cu expozitia de pictura medievala si clasica incepand cu secolul al XV-lea, Columna lui Nelson, Biserica Sf. Martin, Leichester Square – zona unde se pot cumpara bilete pentru diverse spectacole la jumatate de pret, cartierul Soho – China Town. Cazare Londra, Hotel 3* situat central in Londra.

Ziua V: 30.08.2018 Mic dejun. Vizita la Muzeul Britanic, a carui colectie de la antichitati la lucrari contemporane, il face unul din cele mai renumite din lume sau timp liber- sugestii: fostele parcuri regale: Hyde sau Kensington sau Regent- acolo unde se afla Gradina Zoologica, shopping la Harrods – celebrul magazin al Londrei. Transfer la aeroportul Luton pentru zborul Blueair - ora 18.10, cu destinatia Bucuresti. Sosire La Bucuresti ora 23.20.

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Total Reisen