General

SARBATORI PASCALE IN OHRID

Circuit Albania – Macedonia – Bulgaria

 

Perioada : 05.04 -09.04.2018

Tarif : 215 euro/ persoana

Servicii incluse : 

  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Sofia;
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Ohrid;
  • transport autocar clasificat;
  • insotitor de grup si ghid roman.

Servicii neincluse : intrari la obiective turistice, taxe si cheltuieli personale, pranz pascal in prima zi de Paste, asigurare medicala si storno.

Supliment camera single : 60 euro

Copil < 12 ani : 50 euro reducere in camera cu 2 adulti

Grup minim : 40 pax ( pentru mai putini turisti, tariful se recalculeaza ).

Conditii de plata : 20% avans la inscriere, 60% inainte cu minim 30 zile de plecare, 20% inainte cu minim 15 zile de plecare.

Programul detaliat mai jos.

Pentru rezervari, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro.

Program

Ziua I (joi 5 aprilie) Bacau – Bucuresti – Veliko Tarnovo – Sofia
Imbarcare in autocar orele 04.00 in Parcare la Stadion Municipal pe ruta Bacau –
Bucuresti – Veliko Tarnovo. Tur de oras cu autocarul, vizitam „Orasul Ţarilor”, fosta capitala a Bulgariei medievale, cunoscând o amplă dezvoltare culturală, economică și politică. Acestei perioade i se datorează și arhitectura unică, în stil balcanic, ce atrage un mare număr de turiști.Ne indreptam spre Sofia, Cel mai mai mare oraş al Bulgariei are o istorie milenară, fiind la origine o aşezare a tracilor sud-dunăreni care au denumit-o Serdica. Astăzi, oraşul are circa 1.250.000 locuitori şi continuă să fie centrul economic şi cultural Bulgariei.Tur de oras cu autocarul: Biserica Sfanta Sofia, Galeria Nationala de Arta, Podul Leilor, Monumentul lui Vasile Levski si Parcul National Vitosha. Cazare hotel 3* Sofia.
Ziua a II-a (vineri 6 aprilie): Sofia – Lacul Ohrid
Mic dejun. Ne indreptam spre minunatul Lac Ohrid, tranzitam Macedonia. Este unul din cele doar 28 de locuri de pe mapamond, aflate in Patrimoniu Mondial Unesco, atat la capitolul natura, cat si la cultura. Lacul Ohrid este printre cele mai vechi si mai adanci lacuri din Europa, care adaposteste peste 200 de specii de pesti si alte vietuitoare care traiesc in apa si se afla la altitudinea de aproape 700 de m fata de nivelul marii. Un sfert este in Albania, care se afla imediat, peste munti si trei sferturi in Macedonia. Mai este denumit si ‘’litoralul macedonean’’, avand in dotare cateva plaje dragute cu pietricele si nisip, unele amenajate destul de frumos, care atrag in fiecare vara multi turisti din strainatate. Lacul este vizibil din orice punct al orasului si este atat de intins, incat ai impresia ca esti la mare. Spre seara ne pregatim pentru Slujba de Inviere: Hristos a Inviat! Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua a III-a (sambata 7 aprilie): Excursie Ohrid – Tirana
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea lacului si relaxare la terasele de la mal. Dupa pranzul pascal, excursie in Albania – capitala Tirana. Admiram Moscheea Ethem Bey, Piata Skandenberg, Muzeul lui Enver Hoxha. Spre seara revenim in Ohrid. Cazare hotel 3* Ohrid
Ziua a IV-a (duminica 8 aprilie): Ohrid – Skopje – Sofia
Mic dejun. Ne indreptam spre capitala Macedoniei – Skopje. Vizitam Fortareata
Bizantina, Podul din perioada Otomana, Piata cu Statuia lui Alexandru Macedon, casa memoriala a Maicii Theresa. Dupa-amiaza ne deplasam spre Sofia. Cazare hotel 3* Sofia.
Ziua a V-a (luni 9 aprilie): Ultimele suveniruri – Sofia – Bacau
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Ne indreptam spre Bacau, ajungem seara, in functie de trafic si formalitati vamale.

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Intertour Bacau