General

CIRCUIT AUTOCAR VIENA

 Rusalii 2018

 

Program : 6 zile/4 nopti

23.05.2018

Tarif : 220 euro/ persoana, cazare la hotel 3* central

BONUS! Tur de oras Bratislava si Budapesta

Supliment locuri VIP ( primele 3 banchete in autocar ) : 20 euro/ persoana

 

              Viena are un suflet străvechi. Capitala valsului si al muzeelor este plină de viaţă si vă asteaptă  să o descoperiti  în plimbări lungi pe bulevarde care încă mai păstrează parfumul epocii de aur a Habsburgilor. Celebrul Ringstrasse, cu forma sa circulară, încadrează ca pe o bijuterie, splendoarea barocă a fostului oraş imperial.

            Bulevardul are o lungime de 5,3 km şi aici pot fi admirate Opera de Stat, Muzeul de Istorie a Artei, clădirea Parlamentului, Primăria, Universitatea, Muzeul pentru Artă Aplicată, Bursa Vieneză şi Biserica Votivă, adevărate capodopere ale arhitecturii. Domul Sfântul Ştefan, considerat emblema Vienei, este un alt edificiu care îşi deschide zilnic porţile,gratuit pentru vizitatori. Principala atracţie turistică este insă Palatul Schönbrunn, una dintre cele mai frumoase construcţii baroce din Europa. Construcţia impresionantei clădiri a început în 1642, la comanda soţiei împăratului Ferdinand al II-lea, Eleonora de Gonzaga, cea care i-a dat numele de „Schönbrunn“ („Fântână frumoasă“).Viena vă asteaptă în orice sezon!

 

Pentru rezervari, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Iri Travel