General

ISRAEL & IORDANIA CIRCUIT – Toamna- iarna 2018

Servicii incluse
– Zbor Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti (Inclus)
– Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Demipensiune (Inclus)
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
– Taxe de aeroport (Inclus)
– Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)
– Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana (Inclus)
Servicii neincluse
– Bilete de intrare la obiectivele turistice, excursii optionale, asigurare medicala, taxa de trecere a frontierei intre Israel si Iordania (Neinclus)
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 17.09.2018 7 749 EUR 719 EUR
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 05.11.2018 7 699 EUR 669 EUR
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 26.11.2018 7 699 EUR 669 EUR
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 27.12.2018 7 899 EUR 869 EUR
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 03.01.2019 7 799 EUR 769 EUR
loc in Camera Dubla (Demipensiune) 17.01.2019 7 799 EUR 769 EUR

*Servicii opționale neincluse în preț:

 • Excursie opțională la Ierihon, Hozeva & Masada = 60 euro/ persoana
 • Taxe de trecere a frontierei Israel – Iordania – Israel (Obligatoriu): aprox. 29 US $ Israel- Iordania si aprox. 15 US $ Iordania- Israel = total aprox. 44 US $/ persoana.
 • Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali (aprox 5 Euro/ zi /pers – se achita ghidului, in prima zi a sejurului).
 • Intrarile la obiectivele turistice (se achita ghidului, in prima zi a sejurului): total aprox: 115 US $ sau 99 Euro / persoana (include toate intrarile la obiectivele turistice + Petra)
 • CONDITII DE PLATA:
  – La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
  – Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei• CONDITII DE ANULARE:
  – 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
  – 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Programul detaliat mai jos :

Program

Ziua 1. București – Tel Aviv - Caesarea – Haifa- Nazareth – Tiberias

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tel Aviv. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Plecare spre Caesarea, unde se vizitează ruinele Amfiteatrului și apeductul din perioada romană. Se continuă traseul cu oprire la Haifa, oraș-port amplasat între Coasta Meditarenei și Munții Carmel, unde se vizitează Grădinile suspendate din Bahai, impresionante prin gandoare și design. Vizită la Biserica Buna Vestire din Nazaret, important lăcaș de cult creștin. Seara, cazare în zona Tiberias.

Ziua 2. Tiberias – Marea Galileei – Capernaum – Tabgha – Tabor (Iordania) - Amman

După micul dejun se vizitează cele mai importante atracții din jurul Mării Galileei. Plecare spre Capernaumși vizită la ruinele sinagogii unde a predicat Iisus. În Tabgha se vizitează Biserica Inmulțirii pâinilor și a peștilor, care păstrează și azi bucăți de mozaic creștin. Oprire pe Muntele Fericirilor, unde Iisus a ținut o predică despre fericire și de unde poate fi admirată o frumoasă panoramă asupra Mării Galileii. Oprire la Muntele Tabor (Muntele Schimbării la Fața a Mantuitorului). Seara cazare la  in zona Amman.

Ziua 3. Amman – Petra – Amman

Mic dejun. Se vizitează Petra, fost oraș antic din Iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind săpat aproape  în întregime în piatra muntelui pe care se sprijină. Întoarcere pe Valea lui Moise (oprire la Izvorul lui Moise) și tur panoramic al orașului Amman. Seara, cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 4. Amman - Jerash– Marea Moartă – Betleem   

Mic dejun. Se vizitează Jerash, considerat unul dintre cele mai importante orașe romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din Iordania Întoarcere în Israel, oprire la Qasr el Yahudlocul botezului lui Iisus în Iordan. Drumul continua cu vizita la Marea Moartă, marea cu cea mai mare salinitate din lume. Seara, cazare în Betleem.

Ziua 5. Betleem

Mic dejun. Turul orasului Betleem cu vizită la Biserica și Peștera Nașterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Grotele Laptelui și Piața Ieslei. Ziua continuă cu vizita la Campul Pastorilor, Manastirea Sfantul Teodosie, incheiem ziua Piscinele lui Solomon și Manastirea Sfantul Nicolae. Timp liber pentru cumpărături în bazarul de suveniruri. Seara cazare la hotel în Betleem

Ziua 6. Betleem – Ierihon, Hozeva &Masada*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională* la Fortăreața Masada, unde se urca cu telecabina. Vizita la  Ierihon, cel mai vechi oras din lume si privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Drumul continua cu vizita la Asezamantul Romanesc si Mănăstirea„Dudul lui Zaheu”. Deplasare către Hozeva unde se viziteaza Mănăstirea Sf. Gheorghe, locul unde a trăit ultima parte a vieții sale Sf. Ioan Iacob de la Neamt. Seara, cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7. Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Plecare dimineața devreme spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru o panoramă uimitoare asupra Orașului Vechi si vizita la Pater Noster. Plimbare în Grădina Ghetsimani și vizită la Biserica Tuturor Națiunilor. Se vizitează Orașul Vechi, Templul Muntelui, unde se află Cupola Stâncii și Zidul Plângerii. Se străbate Drumul Crucii – Via Dolorosa până la Biserica Sfântului Mormânt. Seara, cazare la hotel în Betleem

Ziua 8. Tel Aviv – București   

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

 

 

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.