General

PETRECE UN PAȘTE DE NEUITAT în  CRETA

Inscrieri Timpurii 

 

Perioada : 04.04 – 12.04.2018

Tarif Inscrieri Timpurii : 375 euro/ persoana ( primii 4 turisti inscrisi )

Tarif standard : 399 euro/ persoana

Servicii incluse : 

  • transport autocar 2*;
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 2*;
  • 2 nopti cazare pe ferryboat, scaune pe punte;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Hersonissos;
  • tur oras Atena;
  • asistenta turistica ( ghid roman ).

Nu sunt incluse : Masa si cina festiva de Paste: 25 €/ pers; – Supliment camera vedere catre mare in Hersonissos 20 euro/persoana/4 nopti – se achita in agentie; -Supliment transport ferry-boat Pireu-Creta-Pireu cabina de 2 pers( PRETUL ESTE PENTRU CABINA DE 4 PERSOANE ) + 30 euro/pers (dus-intors); – taxa de statiune – se va achita numerar la receptia hotelului; – Asigurari medicale si asigurari storno, optionale dar recomandate, – Intrările la muzee, obiectivele turistice si vaporase. – Excursiile optionale din Creta. – Orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

Excursii optionale : 

– Tur oras Heraklion–Knossos-Muzeu de Arheologie,cca 25 euro/pers. 
-Creta de vest Rethymno(Manastirea de Arcadi),Chania.Cca 40 euro/pers 
-Agios Nikolaos–Elounda- Spinalonga, si Platoul Lasiti,Pestera lui Zeus.Cca 30 euro/pers 
-Manastirea de Kera, Kritsas-Mohos cca15 euro/pers. 
-Seara Cretana, la sat Vechiul Hersonissos la o taverna cu mancarea traditionala Cretana(sint incluse si bauturi),si program folcloric cu muzica si dansuri din Creta.Cca 28 euro/pers.

Programul este detaliat mai jos, la sectiunea „Program”.

 

Pentru rezervari, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro

Program

ZIUA I(04.04.2018):Plecare cu autocarul din BUCURESTI. Sosire Grecia. Cazare Hotel 2*+.

ZIUA II(05.04.2018):Mic dejun. Plecare spre Atena.Vizita Atena:Acropole, Muzeul Acropole, Teatrul Antic Herodion,Ancient Agora, Areopagus (locul unde a crestinizat apostol Pavel atenienii),Arc lui Adrian,Templul lui Zeus,vechiul stadion Olympic,casa Parlamentului,monumentul soldatului necunoscut, piata Syntagma, piata Omonia,Academia si Universitatea, Biblioteca Nationala,Zapio Megaro,Catedrala, Monastiraki si Plaka (orasul vechi).Timp liber pentru masa si cumparaturi.Ora 18:30 Plecare spre portul Pireu si imbarcare pe ferry-boat,cu destinatia Creta, port Heraklion. Cazare pe ferry boat,in functie optiunea clientului (punte sau cabine cu 2 sau 4 paturi).

ZIUA III(06.04.2018):Sosire in orele 07:00 in portul Heraklion din Creta, debarcare si transfer la cea mai faimoasa statiune a insulei: Hersonissos,la o distanta de 25 km. Cazare Hotel 4*.Optional, dupa amiaza plecare in excursie la manastirea Kera unde ne putem inchina icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului.In continuare vizitam satele medievale traditionale de Kritsas si Mohos.Cazare Hotel 4* in Hersonissos.

ZIUA IV(07.04.2018):Mic dejun.Optional,excursie tur de oras Heraklion, castel si portul Venetian,fantana de Morosini,Catedrala de Sf Titus (ucenic al apostolul Pavel,fondatorul bisericii Cretei),vizita la situl arheologic din Knossos-Palatul Regele Minos si Muzeu de Arheologie din Heraklion.Timp liber pentru masa si cumparaturi la Heraklion. Seara, revenim in Hersonissos si ne deplasam pentru slujba de Inviere la biserica Sf. Paraschiva construita intr-o grota la port din Hersonissos, in apropiere hotelului (100 m).Urmeaza un spectacol de petarde si artificii. Dupa slujba de Inviere,revenim la hotel si servim cina festiva cu oua rosii si maghiritsa(ciorba traditionala de Paste).Cazare Hotel 4* in Hersonissos.Hristos A Inviat!

ZIUA V (08.04.2018):Mic dejun.Timp liber pentru plaja sau descoperirea statiunii Hersonissos,plina de magazine pentru orice fel de cumparaturi. La pranz, masa festiva traditionala cu miel la protap.Seara, optional seara Cretana,la sat traditional“Vechiul Hersonissos” la o taverna cu mancarea traditionala cretana si program folcloric cu muzica si dans din Creta.Cazare Hotel 4* in Hersonissos

ZIUA VI(09.04.2018):Mic dejun.Optional Creta de vest,Fodele(sat natal lui El Greco)–Manastirea de Arcad-Rethymno si Chania(orasele medievale Venetiane).Seara rintoarcere in Hersonissos.Cazare Hotel 4* in Hersonissos

ZIUA VII(10.04.2018):Mic dejun.Excursie optionala la Agios Nikolaos– Elounda-Spinalonga,si Platoul Lasiti,Pestera lui Zeus.Seara plecare din hotel spre portul Heraklion si imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Pireu.Cazare in functie optiunea clientului(pe punte sau cabine cu 2 sau 4 paturi).

ZIUA VIII(11.04.2018):Dimineata, orele 6:30-7:00,sosire in portul Pireu si debarcare.Vizita in Insula Evia. Dupa amiaza plecare spre cazare Hotel 2*+.

ZIUA IX(12.04.2018):Mic dejun.Plecare spre Bucuresti.

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Total Reisen