General

SARBATORI PASCALE LA KIEV

CIRCUIT Cernauti – Kiev

 

Perioada : 06.04 – 10.04.2018

Tarif : 219 euro/ persoana

Servicii incluse : 

  • transport cu autocar 3* dotat cu AC, scaune rabatabile si linie audio-video;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*;
  • ghid insotitor;
  • ghid local in Cernauti;
  • tur de oras cu autocarul Cernauti si Kiev.
  • Participare la slujba de Paste la Catedrala Cupolelor Aurite.

Nu sunt incluse : asigurare medicala si storno, intrari la obiective turistice, alte servicii decat cele mentionate.

Acte necesare : pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara!

Grup minim : 40 platitori ( pentru mai putini, tariful se recalculeaza ).

Conditii de plata : 30% avans la inscriere, 50% inainte cu minim 30 zile de plecare, 20% inainte cu minim 15 zile de plecare.

Programul detaliat mai jos.

Pentru rezervare, va rugam sa contactati agentia la unul din numerele de telefon : 0722 558 458/ 0723 455 555 sau pe adresa de email : turism@teron.ro

Program

Ziua I (vineri 6 aprilie) Bacau – Cernăuţi
Ora 06:00 plecare din Bacau, parcare „Stadion Municipal”, spre Cernăuți pe traseul Bacau – Fălticeni – Suceava – Siret – Cernăuți. Tur de oraș împreună cu ghidul local în limba română. Vizităm: Mitropolia, Teatrul, Universitatea, mormântul lui Aron Pumnul, apoi vom avea timp liber pe artera pietonală Olga Kobileanska. Cazare hotel Bukovina 4* Cernauti.
Ziua a II-a (sambata 7 aprilie): Cernăuți – Kiev: Hristos a inviat!
Mic dejun. Ne deplasăm spre Kiev, capitala Ucrainei, denumit și „Mamă a tuturor
orașelor slave”, este una dintre cele mai vechi așezări din Europa. Ridicat pe colinele care mărginesc Fluviul Nipru, Kiev-ul este un oraș prosper și atractiv, plin de farmecul parcurilor nesfârșite și a monumentelor istorice impresionante. Cazare si deplasare pe una din faimoasele artere de restaurante pentru servirea cinei. Seara participam la Slujba de Inviere la Catedrala Cupolelor Aurite. Cazare hotel Ukraina 4* Kiev.
Ziua a III-a (duminica 8 aprilie): Kiev – vizita si shopping
Mic dejun. Tur de oraș (autocar + pietonal) împreună cu ghidul local: Catedrala Sf. Vladimir unde vă veți putea închina la moaștele Sf. Varvara, Opera Națională, vechea intrare a orașului – Porțile de Aur, recent renovate, Catedrala Cupolelor Aurite – Sf. Mihail. Vom continua cu vizitarea interioară a Catedralei Sf. Sofia – cea mai veche biserică a orașului, care a fost construită între anii 1017-1031 în onoarea victoriei în luptă a Prințului Yaroslav, apoi Biserica Sf. Andrei – construită între anii 1746-1761, reprezintă o reușită interpretare în stil baroc a tradiționalei construcții în formă de cruce cu 5 domuri a lui Rastrelli, arhitectul italian care a proiectat multe dintre cele mai renumite clădiri din Sankt Petersburg; veți coborî apoi spre strada Kreschatik – artera principală a
orașului, Piața Independenței, Parcul Mariinskii, Podul Îndrăgostiților, Parlamentul.  Timp liber pentru cumpărături. Cazare hotel Ukraina 4* Kiev.
Ziua a IV-a (luni 9 aprilie): Kiev – vizita si shopping
Mic dejun. Vom vizita cel mai mare complex monastic din Ucraina – Lavra Pecerska – căreia îi dedicăm aproximativ 3 ore. Fondată în 1051, Mănăstirea din Peșteri a fost pentru multă vreme cea mai faimoasă mănăstire din ținuturile slave.
Lavra Pecerska este cea mai veche mănăstire rusească, întinzându-se pe două coline înverzite, pe malul drept al Niprului. Astăzi, Lavra este cel mai mare complex monastic din Ucraina cu o suprafață de peste 30 de hectare, 100 de construcții – dintre care 42 se consideră a fi unice în lume ca arhitectură, 23 de temple, fortificații și grote, muzee, ateliere de pictură și croitorie. Pecherska Lavra a fost aproape distrusă de tătari în 1240, dar a fost refăcută de-a lungul secolelor și reconstruită în secolul 18 în stil ucrainian baroc. Dupa-amiaza timp liber pentru shopping (bomboane, vin, produse alimentare); recomandam servirea celebrului bors ucrainean, a puiului Kiev si a placintei Pampushky. Cazare hotel
Ukraina 4* Kiev.
Ziua a V-a (marti 10 aprilie): Kiev – Bacau
Mic dejun. Deplasare către România, sosire la Bacau în cursul serii în funcție de formalitățile vamale și trafic.

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Intertour Bacau