General

CROATIA SI MUNTENEGRU 

August 2017/ 9 zile

 

BELGRAD – SUTOMORE – DUBROVNIK – KOTOR – PODGORICA

Perioada: 24.08-01.09.2017

Tarif INSCRIERI TIMPURII: 459 euro/persoana/sejur
*Pretul este valabil pentru urmatorii 6 turisti care se vor inscrie!

Tarif STANDARD: 495 euro/persoana/sejur
Supliment camera single: 175 euro/sejur

 

Sutomore este o localitate in apropierea orașului Bar, situată pe coasta Mării Adriatice. Situata in Golful Sutomor. Munţii Rumije o protejează de vremea rea şi de condiţiile meteorologice nefavorabile. Este faimoasă pentru plaja lungă de 2km. Vom găsi aici plaje de nisip frumoase şi o natură unică. Aerul istoriei nu trebuie să lipsească nici aici, unde cu siguranţă trebuie să vizitaţi dublul altar, atat pentru slujbele catolice cat şi pentru cele ortodoxe, din biserica Sf. Tekla. Sunt aici multe plaje mici şi singuratice ca şi plaja de aproape un kilometru Zlatna Obala, a cărei nisip ajută oamenii cu probleme reumatice. Sutomore este mai degrabă raiul pentru cei romantici şi pentru familiile care doresc să aibă parte de o vacanţă liniştită pe malul mării cu excursii printre Perlele Marii Adriatice!

 

Servicii incluse:

– transport cu autocar licenţiat 2*;
– taxe de autostradă şi parcări;
– 6 nopţi cazare cu mic dejun bufet hotel 4*,loc in camera dubla standard Hotel Sato Conference & Spa 4*/similar, Sutomore- Muntenegru (www.satoresort.com); hotelul are plaja privata si piscine exterioara;
– 2 nopţi cazare cu mic dejun hotel 4* situat central, loc în camera dubla standard – Belgrad;
– folosirea plajei private si a piscinei exterioare la Hotelul Sato;
– cate 2 sezlonguri si 1 umbrela de soare per camera;
– vizite conform program;
– asistenta turistica (ghid roman).

Servicii neincluse : asigurare medicala; – transportul public in orasele vizitate; – intrari la muzee; – ghizi locali si ghizi muzee; – programe optionale; – taxele locale se vor plati la receptia hotelurilor, – orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

 

Programul este detaliat mai jos, la sectiunea „Program”.

Program

ZIUA I: Plecare din Bucuresti. Vizita Belgrad: Punctul central al Belgradului este Trg Republike, una din acele piete centrale unde lumea se aduna pentru a se bucura sau a protesta; plimbare pe strada celebra Knez Mihailova (prima strada construita in Belgrad), parcul Kalemegdan, in capatul strazii se gaseste fortareata (Kalemegdan) care domina confluenta fluviului Sava cu Dunarea, Catedrala Sf. Arhanghel Mihail (sec XIII), Catedrala Sf. Sava. Cazare Belgrad.

ZIUA II: Mic dejun. Plecare catre Muntenegru-cel mai tanar stat al Europei, denumit si Perla nedescoperita a Adriaticii. Cazare Sutomore -Muntenegru, Hotel Sato 4*, Sutomore- Muntenegru.

ZIUA III: Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Dubrovnik supranumit si Perla Adriaticii: se viziteaza orasul Vechi cu Cetatea, Poarta Pile, Stradun (ce mai poarta denumirea si de Placa, se intinde de la poarta Pile la poarta Ploce)- Manastirea Franciscana, cu una dintre cele mai vechi farmacii din Europa, deschisa inca din 1391, Coloana Orlando, cu biserica in stil baroc, Sf. Blaise si Sponza Place, Portul, Catedrala, Primaria Veche, Palatul Rectoratului ridicat in 1441, ce serveste acum ca muzeu, fiind intesat de expozitii valoroase si cu multa istorie, Manastirea Dominicana. Cazare Hotel Sato 4*, Sutomore- Muntenegru.

ZIUA IV: Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Cazare Hotel Sato 4*, Sutomore-Muntenegru.

ZIUA V: Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Kotor - cel mai vechi port și cel mai vechi oraș medieval fortificat de la Marea Mediterană și face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, aflat sub stapanire venetiana mai bine de 400 de ani, se viziteaza fortareata San Giovanni (Tvrđave Kotora) careia i se mai spune "Micul Mare Zid Chinezesc"; plimbare prin Stari Grad Centrul Vechi. Cazare Hotel Sato 4*, Sutomore- Muntenegru.

ZIUA VI: Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Cazare Hotel Sato 4*, Sutomore- Muntenegru.

ZIUA VII: Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Podgoritsa (capitala celui mai tanar stat european Muntenegru) se viziteaza Orasul Vechi Turcesc (Podgorica a facut parte din Imperiul Otoman pana in 1878) cu moschei si turnul turcesc cu ceas, principalul reper din Podgorica; plimbare pe stradutele inguste asemanatoare cu cele din Orientul Mijlociu si cladiri vechi construite in stil otoman ce impanzesc Orasul Vechi Turcesc - Stara Varos. Cazare Hotel Sato 4*, Sutomore- Muntenegru.

ZIUA VIII: Mic dejun. Mic dejun. Plecare catre Serbia. Cazare Belgrad.

ZIUA IX: Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.

Croația

Partajează asta:EmailListareApreciază:Apreciere Se încarcă...Mai mult

Muntenegru

Partajează asta:EmailListareApreciază:Apreciere Se încarcă...Mai mult

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Total Reisen