General

CIRCUIT PROVENCE SI COASTA DE AZUR

Torino – Riviera Italiana – Monaco – Eze – Nisa – Coasta de Azur – Marsilia – Aix en Provence – Avignon – San Remo – Genova

Program :

Ziua 1. Bucuresti – Torino : Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Torino. Transfer, cazare și cină la hotel în zona Riviera Italiană.

Ziua 2. Riviera Italiană, Monaco, Eze și Nisa : Mic dejun. Tur al Rivierei Italiene, denumită simbolic și Riviera Florilor datorită peisajelor spectaculoase. Excursie la Monaco și vizitarea orașului vechi, a Palatului Princiar, a catedralei și a Muzeului Maritim. Plecare spre Nisa, via Moyenne Corniche, vizită la uimitorul sat medieval fortificat Eze, și opțional vizitarea unei fabrici de parfumuri. Cazare și cină la Nisa.

Ziua 3. Nisa : Mic dejun. Vizitarea centrului vechi și a vechiului port din Nisa. Excursie opțională* la Antibes și St. Paul de Vence. Cină la hotel.

Ziua 4. Nisa – Coasta de Azur * : Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la Cannes sau St. Tropez.

Ziua 5. Nisa – Marsilia – Aix-en-Provence : Mic dejun. Vizită la Marsilia, al doilea oraș ca mărime din Franța considerat Capitala Culturală a Franței, unde pot fi observate: Portul vechi, Basilica Notre Dame de la Garde sau Chateu d’If.  Timp liber pentru relaxare și explorarea împrejurimilor sau excursie opțională* la principalele obiective turistice. Cazare și cină la hotel în Aix-en-Provence.

Ziua 6. Aix-en-Provence – Avignon – Arles – Aix-en-Provence : Mic dejun. Vizită la Avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei Provence, considerat și cel mai frumos oraș din Franța. Timp liber pentru relaxare sau explorarea împrejurimilor. Vizitarea orașului Arles, una dintre cele mai vechi așezări din Franța, denumit simbolic și Roma din Provence. Întoarcere și cină la hotel.

Ziua 7. Aix-en-Provence – San Remo – Riviera Italiană : Mic dejun. Plecare spre Italia, via Provence. Excursie la San Remo, oraș italian de un farmec aparte, renumit pentru festivalurile de muzică, denumit și „Orașul florilor” datorită grădinilor luxuriante. Cină și cazare la hotel în zona Riviera Italiană.

Ziua 8. Riviera italiană – Genova – Torino – București : Mic dejun. Excursie la Genova, orașul natal al celebrului navigator Cristofor Columb. Transfer către aeroport, pentru cursa cu destinația București.

DATA PLECARE

CAMERA

TARIF / PERS.

03.06.2017

Camera Dubla

599€

07.10.2017

559€

04.11.2017

499€

03.06.2017

Camera Single

799€

07.10.2017

759€

04.11.2017

699€

 

Servicii incluse :

  • Bilet de avion Bucuresti – Torino – Bucuresti (Blue Air);
  • 7 nopti cazare cu mic dejun;
  • Cate un bagaj de cala (32 kg) si un bagaj de mana (10 kg) / persoana;
  • Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului;
  • Asistenta turistica in limba Romana.

Servicii neincluse:

  • Taxe de Aeroport – 95€/persoana (obligatoriu).

 

Pentru oferta personalizata, va rugam, contactati agentia la numerele 0722 558 458 / 0723 455 555 si pe adresa de email turism@teron.ro

Franta

FrantaPartajează asta:EmailListareApreciază:Apreciere Se încarcă...Mai mult

Din pacate nu exista impresii pana acum despre aceasta circuit.

Furnizor

Karpaten